Tussenuitspraak Raad van State over Tracébesluit ViA15

06-03-2024
3581 keer bekeken

De Raad van State heeft vandaag een tussenuitspraak gedaan over het Tracébesluit ViA15. Dat betekent dat er nog geen eindoordeel is of het project ViA15 kan worden aangelegd.

Lees hier de tussenuitspraak: https://www.raadvanstate.nl/actueel/nieuws/maart/tracebesluit-via15-bijna-in-orde/

Deze tussenuitspraak geeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de gelegenheid om een verdere onderbouwing in te dienen over het tracébesluit. Hiermee kan de Raad van State binnen deze beroepsprocedure alsnog een eindoordeel uitspreken over het project.

We bestuderen de uitspraak en gaan in overleg met de Provincie Gelderland als partner in het project. We gaan aan de slag om binnen de gestelde termijn aan het verzoek van de Raad van State te voldoen, zodat er alsnog een einduitspraak kan volgen.

Het projectteam ViA15 beseft dat door deze derde tussenuitspraak de onzekerheid voor omwonenden en andere belanghebbenden blijft voortduren.

U kunt ons altijd benaderen om uw vragen of zorgen te bespreken. Stuur daarvoor een korte mail met uw naam en telefoonnummer naar info@via15.nl, dan nemen wij contact met u op.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen