Voorbereidende werkzaamheden ViA15 rondom Betuweroute

19-03-2021
1107 keer bekeken

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt er in maart en april 2021 gewerkt rondom de spoorlijn Betuweroute. Er zijn werkzaamheden ter hoogte van bestemmingsweg ’t Veld én ter hoogte van de Kampsestraat. Het gaat in beide gevallen om voorbereidende werkzaamheden voor project ViA15.

’t Veld: plaatsen monitoringspunten Betuweroute

Van zaterdag 27 maart tot en met vrijdag 9 april rijden er vanwege spoorwerkzaamheden geen treinen over de Betuweroute.  GelreGroen gebruikt deze treinvrije periode om monitoringspunten te plaatsen op verschillende plekken rondom de spoorlijn. Voorafgaand aan deze werkzaamheden brengt GelreGroen hardhouten schotten aan over de sloot, als tijdelijke verharding voor het in te zetten materieel. Een verkeersregelaar zorgt dat verkeer veilig kan passeren tijdens het aanbrengen van de schotten.

Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden van GelreGroen kunt u contact opnemen met Marie-José Knape. Zij is tijdens kantoortijden bereikbaar op 06 46750146 of via email: contact@gelregroen.nl.

 

Kampsestraat: realiseren calamiteitenoversteek Betuweroute

Vanaf 22 maart wordt er ook gewerkt op het deel van de Betuweroute bij de Kampsestraat. Hier legt ProRail in opdracht van Rijkswaterstaat een calamiteitenoversteek aan over de Betuweroute. Deze calamiteitenoversteek zorgt ervoor dat de Betuweroute na doortrekking van de A15 bereikbaar blijft voor de hulpdiensten. De werkzaamheden bij de Kampsestraat worden uitgevoerd door aannemer BAM. De omgeving kan mogelijk (geluid)hinder ondervinden van het in te zetten materieel, waaronder vrachtwagens, shovels en spoormachines. Aannemer BAM werkt uitsluitend overdag. Tijdens de werkzaamheden blijft de Kampsestraat bereikbaar.

Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden van ProRail kunt u contact opnemen met Hawre Kader. Hij is tijdens kantoortijden bereikbaar op 06 42799646 of via email: Hawre.Kader@prorail.nl.

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen